Sociaal, spontaan en een harde werker! Dat is vaak hoe ik omschreven wordt. De  communicatie studie International Event, Music & Entertainment Studies was zeker voor mij weggelegd. Stages heb ik gelopen bij Jan Vis artiesten en evenementen en Libéma. Mijn scriptie schreef ik over de beleving van publieksevenementen bij Event Center Beekse Bergen en daarna studeerde ik, in 2013, af met drie negens en een groot netwerk!

 

Doordat ik een achtergrond in de horeca heb, weet ik wat efficiënt werken is. Daarnaast ben ik met muziek opgegroeid en heb ik ervaring in verschillende takken van de branche.  Mijn netwerk in alle facetten van evenementen is gigantisch, daardoor weet ik de perfecte partijen te combineren en van elk evenement een onvergetelijke totaalbeleving neer te zetten. 

 

Opleidingen:

- hbo International Event, Music & Entertainment Studies - Communicatie

- hbo Online Marketing

Cursussen:

- SVH Sociale Hygiëne 

- Set Academy (A Million Faces), Acteren en presenteren

Talen:

- Nederlands

- Engels


Kwaliteit

Met oog voor detail, streeft Karin naar perfectie. Communicatie is hierbij het sleutelwoord tot succes. De totaalbeleving van alle events staat hierbij centraal. 

Passie

Voor Karin zijn evenementen, muziek en entertainment niet alleen hobby, het is haar leven en werk. Ze is er dan ook fulltime mee bezig. Doordat de passie voor het vak zo groot is, is Karin erg gedreven en weet ze waar ze over praat. Ze houdt de trends en ontwikkelingen bij. Erg belangrijk in deze dynamische branche!

Enthousiasme

Met enthousiasme breng je energie en kracht over. Met een lach op je gezicht bereik je meer. Zeker bij artiesten en opdrachtgevers is representativiteit gewenst.