De stagemanager is de 'baas' van het podium en zorgt dat de artiesten op tijd het podium op gaan. Daarnaast houdt de stagemanager backstage alles in de gaten en zorgt dat alleen de juiste mensen backstage worden toegelaten.  Regelmatig gebeurt het dat het programma uitloopt, hier dient dan snel op ingespeeld te worden en snel schakelen is dan ook erg belangrijk. Overleg met het entertainment en de opdrachtgever is dan vaak aan de orde en net dat beetje extra aandacht aan de artiest, maakt het verschil in de bereidheid om mee te werken.  

 

#Timing

#Compassion

#SnelSchakelen

Artist handling / Hospitality wordt steeds vaker ingezet binnen clubs en op festivals. De artisthandler is contactpersoon van de artiest en zorgt ervoor dat de artiest niks te kort komt.  De artist handler controleert de riders en staat nauw in contact met de stagemanager. Vaak fungeert de artist handler ook als gastvrouw en/of runner. De artiesten worden opgehaald bij de ingang/parkeerplaats, naar de kleedkamers begeleidt en uiteindelijk naar het podium. 

Belangrijk is dat de artiest zich thuisvoelt en 'nee' zeggen is geen optie. Linksom of rechtsom, het wordt geregeld. 

 

#CommunicatiefSterkZijn

#Respresentatief

#VooruitDenken

#EfficientWerken

Ontzorgen, daar draait het bij alle diensten om. Maar ook voor de totaalorganisatie van uw evenement ben ik inzetbaar! Door mijn ervaring op verschillende vlakken, ken ik ook de juiste partijen, waarmee we een totaalconcept neer kunnen zetten. Van horeca, tot aan artiesten, en van locaties tot aan beveiliging. Niets mag er vergeten worden. 

 

#Ontzorgen

#Ervaring

#Netwerk